Oktatókat keresünk a nagykovácsi makerspace-be!

  • Közzétéve: 2016. augusztus 03.
  • Szerző: makerspace.hu

A makerspace.hu nagykovácsi alkotóműhelye oktatókat keres szeptembertől induló, robotikára, elektronikára, 3D nyomtatásra, famegmunkálásra épülő szakkörökhöz és workshopokhoz. Szívesen terveznél meg egy történelmi társasjátékot és valósítanád meg egy csapat általános iskolással úgy, hogy ehhez használhattok lézervágót, 3D nyomtatót, CNC marót? Vagy inkább működő mini szél- és vízerőművekkel termelnél áramot középiskolásokkal? Netán robotot építenél, okosruhákat varrnál?

Ha van egy jó elképzelésed, megfelelő előképzettséged és kellő elszántságod, töltsd ki a kérdőívünket, és jelentkezz hozzánk! Az eszközöket, a helyszínt és a korrekt díjazást biztosítjuk. A jelentkezéshez szükséged lesz egy önéletrajzra és egy vázlatosan kidolgozott foglalkozástervre.

A nagykovácsi makerspace célja, hogy az alkotás élményén keresztül a képzéseinken részt vevő gyerekek és felnőttek valódi fejlődésen, egy izgalmas utazáson vegyenek részt, miközben hazavihető tárgyakat alkotnak. Fontos, hogy azon túl, hogy megismerik különböző technológiák biztonságos használatát, fejlesszék a képzelőerejüket, fedezzék fel az erősségeiket és korlátaikat, és mindeközben szórakozzanak jól.